Chakra Healing

Chakra Healing

Chakra Healing Massage         80 min     Boka nu     110 min  Boka nu

Bör ses som en inbjudan att slappna av, att släppa kontrollen och kravet att prestera, och att överlämna sig till denna unika energimassage där du lär dig att uppskatta och njuta av kontakten med flera av dina sinnen – genom beröring, ljud, lukt och energi.

Med händer som intuitivt rör sig över din kropp kommer du att kunna öppna upp och känna dig berörd på flera djupa nivåer. Det är en varm upplevelse med lätt beröring som får dig att känna som om du svävar på moln. Aromatiska oljor, levande ljus och lugnande musik främjar processen.

Syftet är att öka känsligheten i huden i hela kroppen, för att sakta väcka livsenergin och sedan, med hjälp av samtidig andning och beröring, flytta energierna uppåt genom dina chakras för att aktivera och balansera dem.

En viktig aspekt är att öppna hjärtchakrat, så att när du flyttar energierna med din andning kan känna effekten i hela kroppen i form av champagne bubblor.

Under massagen kan du bli förvånad över att upptäcka hur otroligt helande denna massage är för både hud, nerver, muskler och leder.

Många upplever en healingprocess som lösgör det förflutnas grepp om kroppen, frigör och expanderar livsenergi och stimulerar vitalitet och lycka.

OBS! För närvarande kan vi bara erbjuda denna behandling för kvinnor.

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

KONTAKTINFO

Samadhi Spa - Wellness & Beauty
Södra Strandgatan 7, Helsingborg
1 min från Knutpunkten, bredvid Pitcher's
Tel: 0708-670 999
E-post: samadhispa@yahoo.se

Öppettider
Må, Ti, Fre, Lörd - drop-in i mån av tid
Vi rekomenderar att boka i förväg on-line för att vara säker på att få tid!
https://www.bokadirekt.se/places/samadhi-spa-wellness-&-beauty-9825

To - Enl ö.k/Gruppbokningar:

För inspiration, läs mer om Parupplevelser och Tjejdag på Spa

HITTA HIT