Chokladmassage

Chokladmassage

Chokladmassage      50 min    Boka nu 

Choklad är inte bara gott utan även nyttigt och chokladmassagen är en helhetsupplevelse som berör både luktsinnet och känseln. Medan chokladoljans helande effekt intar din kropp får du njuta av en avslappnande helkroppsmassage.
Direkt efter behandlingen känner man sig väldigt avslappnad och lite dåsig, men efter ett par timmar brukar man känna sig pigg. Och efter behandlingen har du inget behov av att äta choklad, det är som att äta en chokladkaka utan att få i sig kalorierna!

Chokladmassagen skiljer sig från den klassiska massagen på flera sätt än att det är kakao i oljan. Vår ekologiska chokladolja värms upp och masseras in i huden genom mjuka avslappnande rörelser. Värmen från händerna gör att porerna öppnas och chokladen går in i hud och muskler.

Kakao är en fantastisk böna med många fina egenskaper, den innehåller serotonin, samma ämnen som i antidepressiva mediciner, och gör dig avslappnad och glad. Kakao innehåller också anandamin, ett ämne som stimulerar samma delar av hjärnan som marijuana och hasch, och ger dig en känsla av lugn och välbehag, samt en koffeinliknande substans som samtidigt gör dig pigg och mer alert. Dessutom stärker den immunförsvaret och innehåller viktiga mineraler och vitaminer – järn, kalcium, magnesium and vitaminerna A, B1, C, D och E.

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

KONTAKTINFO

Samadhi Spa - Wellness & Beauty
Södra Strandgatan 7, Helsingborg
1 min från Knutpunkten, bredvid Pitcher's
Tel: 0708-670 999
E-post: samadhispa@yahoo.se

Öppettider
Må, Ti, Fre, Lörd - drop-in i mån av tid
Vi rekomenderar att boka i förväg on-line för att vara säker på att få tid!
https://www.bokadirekt.se/places/samadhi-spa-wellness-&-beauty-9825

To - Enl ö.k/Gruppbokningar:

För inspiration, läs mer om Parupplevelser och Tjejdag på Spa

HITTA HIT